35 коледни пожелания

Коледна картичка с коледна елха и камина

Коледни пожелания от приятели добри днес ще получиш, а аз ти пожелавам всичките да се сбъднат. Весела Коледа!

Весела Коледа на теб и цялото семейство. Нека поводите да бъдете заедно стават все повече, а в дома да има винаги мир и хармония!

Коледни пожелания

Коледа е, камбани бият, песни се пеят и всички сърца радостно туптят. Нека тази коледна песен звучи в ушите ти често. Желая ти много здраве и успехи!

С пожелание да получиш най-красивият коледен подарък, който да ти носи много късмет, щастие и берекет през годината.

Нека всичко, което си пожелаеш в навечерието на Коледа да се сбъдне. Дано тази година бъде още по-добра от миналата, нищо да не ти липсва и само красота да виждаш всеки ден!

Пожелавам ти благодатна година, а Коледата да постави началото на най-хубавата коледна приказка, която да изживееш с всички обичани от теб хора!

Желая ти Коледа с пухкав сняг, много светлини, буен огън в камината и смях в къщата! Весела Коледа на всички!

Три пожелания за Коледа ти пращам:
Много здраве без прекъсване,
разбирателство в семейството и
успех във всяко начинание!

Пожелавам ти тази година Дядо Коледа да ти донесе много хубави емоции, усмивки и прегръдки от най-любимите ти хора!

Нека Коледа донесе в домовете ви мир, хармония и разбирателство. Дано любовта изпълни душите ви и никога за нищо на света да не ви напуска!

Весела Коледа и много усмивки ти пожелавам. Чувствай се най-щастливият човек на земята, въпреки трудностите и на спирай да вярваш в доброто!

Какво е Коледа без сняг? Но не винаги го има, за сметка на нашата любов и доброта. Те са вечни за това нека в коледните празници вземат превес над всички останали наши чувства!

Желая ти коледен разкош гарниран с огън в душите, блясък в очите и усмивки на лицата. Весела Коледа!

Коледни пожелания за семейство

Желая на цялото семейство много коледни подаръци от здраве, щастие и късмет да получите. Нека годината ви бъде спорна и богата на щастливи моменти и успехи!

Коледна картичка с пожелания за семейство
Весела коледа, мило семейство. Бъдете здрави и щастливи!

Нека най-големият коледен подарък бъде да сте заедно на масата. Пожелавам ви коледният дух да ви завледее и цяла година да ви върви!

Коледа чука на вратата и когато дойде ви пожелавам настроението, мира и любовта да царуват в дома ви всеки Божи ден!

Коледа е семеен празник, за това ви пожелавам по-често да имате поводи да сте заедно. Нека винаги да се разбирате, подкрепяте и обичате!

По-важно от семейството няма, за това ви пожелавам много здраве, още толкова щастие и не по-малко мир и любов!

Нека всеки член от семейството да получи желаният коледен подарък. С пожелание за спорна и благодатна година, в която да сбъднете и най-големите си мечти!

Щастие, хармония, мир, това ви пожелавам да царува в домът ви. Радвайте са малките неща и ценете сюблимните моменти, когато сте заедно! Това е смисъла на Коледа и всеки следващ ден!

Пожелавам на теб и цялото ти семейство да бъдете благословени и винаги над вас да бди ангел хранител. Бъдете здрави, щастливи и пълни с настроение!

Свещта догаря, огъня в камината гори, сняг навън вали, а елхата сияе от светлини и в този коледен разкош ви пожелавам вечно щастие, любов!

Мило семейство, посрещнете Коледа с много настроение, усмивки и благодарност един към друг. Нека все така да се обичате, често да празнувате заедно и сладки приказки до късно да си говорите!

Коледни пожелания за деца

Мило дете, заслужаваш най-големият и хубав коледен подарък, защото през цялата година беше послушно. Пожелавам ти още много игри и да изживееш най-хубавата си коледна приказка!

Весела Коледа, мило дете. Нека годината ти донесе много весели игри и щастливи моменти с приятели добри.

Дядо Коледа ти пожелава много здраве, забавни игри и все така да бъдеш послушен. Бъди гордостта на мама и тати и винаги ги радвай със своя смях и присъствие!

Весела Коледа, скъпо мое дете. Продължавай да ни правиш щастливи, дори, когато не си послушен. Винаги ще те обичаме, подкрепяме и поучаваме!

Мили деца, бъдете все така весели и много щастливи. Нека игрите за вас никога не спират и на Коледа да получите най-желаният подарък.

Весела Коледа, деца! Вие сте най-големият коледен подарък, който може да имаме. Нека детските ви усмивки не слизат от лицата ви и все така да ни радвате!

Много щастие, много любов и много игри пожелавам на всички деца по света. Вие стоите по-високо от коледна звезда, а душите ви са по-светли от всички коледни светлини на света!

Когато чувам твоят детски смях, все едно чувам най-красивата коледна песен. Продължавай да лудееш и да правиш игрите си забавни и интересни. Заслужаваш най-хубавата коледна приказка още сега!

Мило дете, нека твоето писмо до Дядо Коледа ти донесе точно това, което искаш. А аз ти пожелавам и много здраве, любов и безброй щастливи мигове!

Весела Коледа, детето ми. Желая ти безгрижно детство, приказни моменти, успехи в обучението ти и година пълна с приключения и веселия!

Освен много играчки ти пожелавам на Коледа да получиш и много здраве, което да използваш за своите безкрайни детски игри. Искам да те виждам винаги с усмивка на лицето и много настроение!

Коледа наближава, а това значи милиони детски сърчица, които очакват своят подарък. Нека всяко дете да получи желаният подарък и цяла година да сбъдва мечти големи!

Коледни картички

Коледна картичка с коледни играчки и елха
Весела Коледа
Коледна картичка с пожелания
Изпращам ти коледно пожелание за много любов, благоденствие, щастие, късмет и берекет през цялата година
Коледна картичка, горяща камина, коледна украса
Весела Коледа
Коледна картичка с пожелание
Пожелавам ти много мир, спокойствие и разбирателство да има в дома ти
Картичка с коледно пожелание за много здраве и късмет
Весела Коледа на всички! Спорна година и много берекет, здраве, щастие и късмет

Още Коледни пожелания

Scroll Up
Scroll to Top