160 пожелания за сватба

Пожелания за сватба на приятелка
Пожелания за сватба на приятел
Пожелания за сватба от родителите на булката
Пожелания за младоженци
Оригинални пожелания за сватба
Забавни пожелания за сватба
Интересни пожелания за сватба
Пожелания за сватба на син
Пожелания за сватба на дъщеря
Картички за сватба

Мили младоженци, нека вашата сватба бъде началото на един вълнуващ и приказен живот. Бъдете всеки следващ ден поне толкова щастливи, колкото и днес.

На добър път, семейство. Нека радостите в живота ви бъдат толкова много, че да запълнят дните ви и да не мислите за нищо друго!

Честита сватба, младоженци. Да ви е сладък живота, като сватбена торта и винаги да се обичате и подкрепяте. Нека пътят ви бъде осеян с доброта и красота!

Сватба, младоженци си разменят пръстени, сватбен букет

Днес е най-важният ви ден, за това празнувайте и се веселете до краен предел. Нека семейният ви живот продължава в здраве, любов и сбъднати мечти!

Щастлива сватба и много положителни емоции ви пожелавам. Нека пътуването ви бъде дълго и никога любовта ви да не намаля помежду ви!

Честита сватба на най-щастливата двойка. Желая ви дълъг семеен живот, весели деца да имате и мирът, благоденствието и разбирателството в дома ви винаги да царува!

На добър път, млади хора. Бъдете винаги заедно и не спирайте да се обичате, дори за миг. Помнете, че вашата сили са разбирателството, прощаването и любовта!

Честито на младоженците. Пожелавам им поне 100 години щастлив семеен живот, пълен с много красоти, веселие и приключения!

Виждам едно щастливо семейство, за сега само от двама. Пожелавам ви да се увеличавате с щастливи и красиви като вас деца. Нека приказката за вас започне от сега!

На най-красивата и неповторима двойка пожелавам много сбъднати мечти и успех във всичко. Бъдете толкова сладки, колкото и сега дори и след 50 години!

Честита сватба и на добър път, младоженци. Желая ви толкова много красота, че целият ви живот да бъде рай. Бъдете просто щастливи и се обичайте безкрайно!

Пожелавам ви сватба като на филм и живот като в приказките. Нека днешният ден бъде началото на едно вълнуващо и спиращо дъха приключение!

Днешният ден е стартът, от който ще започне вашият щастлив семеен живот. Дай Боже много здраве, сполуки и любов да има във вашето дълго пътуване!

Честита сватба, мили младоженци. Щастливи сме да ви приветстваме с добре дошли в живота на всички семейства. Предстоят ви безброй щастливи моменти, много забавления заедно и още куп други радости!

Подобно на фар в бурно море, нека и любовта ви свети и в най-тъмните нощи. Желая ви слънчеви и топли дни, в които да получавате всичко желано!

Нека бракът ви бъде с рецепта, която включва много любов, щипка романтика, нотка внимание и лъжица разбирателство!

Поздравления за това, че успяхте да се намерите. Вълнуващи моменти и куп приключения ви очакват по новият път, по който тръгнахте заедно!

Честито на моите мили младоженци. Ще им пожелая голямо количество здраве, което да използват спокойно за сбъдването на своята приказка!

Благословен е мъжът, който си намери жена, с която да споделят всичко. Нека прегръдките днес ви направят едно цяло завинаги.

Пожелания за сватба на приятелка

Честита сватба, приятелко моя. Пожелавам ти щастлив брачен живот, много разбирателство и мир да има в дома ви и много щастлива да бъдеш!

Днес моята приятелка се жени. Пожелавам й много страхотни моменти да има с мъжа си и заедно да покорят света!

На добър път, приятелко любима. Нека приказката за теб започне от сватбата и никога да не свършва. Бъди в нея царица на красотата и добротата!

Честита женитба, мила приятелко. Радвам се да те видя толкова щастлива в този голям ден. Бъди винаги усмихната, жизнерадостна и силна в прекрасния ти семеен живот!

Наздраве за моята приятелка по случай предстоящата сватба. В този сватбен ден нека извора на живота се отвори и засипе новата двойка със здраве, благополучие и любов!

Сватбени пръстени, букет от рози

Приятелко моя, днес е твоята сватба, за това ти пожелавам най-дългото и щастливо пътуване, което може да си представиш. Нека всеки ден за теб да бъде като една малка сватба и любовта ви никога да не намалява!

Честита сватба, моя добра приятелко. С пожелание за приказен брачен живот, пълен с хубави изненади и сюблимни моменти! Бъдете винаги заедно в сърцето си и с цялата си душа!

Щастлива съм, че моята най-добра приятелка се жени. Нека в семейния си живот намери цялата подкрепа, любов и разбирателство, от която има нужда!

Пожелавам ти с тази сватба да си на седмото небе. И дано така да се чувстваш всеки следващ ден и всички свои останали мечти да сбъднеш!

Честита женитба, мила моя приятелко. Днес ти сбъдна една от големите си мечти. Продължавай да бъдеш проводник на добрини и живей така, както винаги си искала!

Днес ти се омъжи за един прекрасен човек, който е истински късметлия. Радвам се, че моята приятелка избра това, което й е на сърцето. Желая ти все така с много любов да вършиш всичко и семейният ти живот да бъде благополучен!

Нека тази сватба бъде приказно красива за теб. Пожелавам ти и много приказни моменти с любимия и хиляди мечти заедно да сбъднете!

Честита сватба, приятелко любима. Пожелавам на теб и твоят мъж да се обичате, подкрепяте и уважавате без никакво съмнение. Насладете се на всеки миг в живота си заедно и направете дните си дълги и щастливи!

Приятелко любима, нека сватбата ти бъде най-красива. Щастие, здраве и къмет, ти желая в семейния живот!

С пожелания за честита сватба и на добър път на моята добра приятелка. Нека дните й бъдат светли, в семейството да цари мир и хармония и винаги да има късмет във всичко!

Честита сватба, мила. Пожелавам ти да имаш в новият семеен живот още безброй причини да се усмихва, както днес. Дано всяка твоя мечта се сбъдва и то с лекота!

Желая ти винаги да бъдеш обичана от своя мъж. Нека той да те носи на ръце и да те кара да се чувстваш винаги специална и единствена!

Пожелания за сватба на приятел

Честита сватба, на най-добрият ми приятел. Желая му забавен и успешен брачен живот. Нека жената на живота му бъде неговият най-голям талисман.

Поздравявам те за това, че намери истинската любов. Имаш вече човек до себе си, който да глезиш, обичаш и уважаваш!

Дойде и твоят ден, приятелю. Щастлив съм да те видя в нова светлина и с толкова красива булка до теб. На добър път и много успехи от тук насетне!

Днешната сватба доказа, колко силна е твоята любов. Бъдете двамата задружна двойка, която не спира да се обичат и помагат един друг!

Имаш огромен повод да се чувстваш най-щастливият мъж на света. А и с тази булка, няма как. Желая ви безгрижен и пъстър семеен живот!

Вече ще ти отива в брачния живот скъпа кола, голяма къща и дебела банкова сметка. Желая ти всичко това от сърце и най-вече да сте наистина щастливи!

Радвам се, че имам възможността да те поздравя по случай сватбата, приятелю. И двамата сте късметлии, за това ви пожелавам все така да ви върви и занапред!

Пожелавам ти тази сватба да отприщи серия от невероятни моменти и преживявания, които да продължат вечно!

Толкова много щастие на едно място е повече, отколкото си мечтал. Нека и всички останали мечти ти се сбъднат и винаги да ги споделяш с любимата си!

Честита женитба, приятел! На твоята сватба булката целуни и си пожелай щастлив семеен живот, изпълнен с любов!

От днес приятелю те очакват много дълги и забавни пътувания, но с човека, който обичаш. Нека попътния вятър на любовта те отвежда винаги в най-прекрасните места!

Дойде и твоят най-щастлив ден. Желая ти на теб и твоята принцеса дълго вълшебно семейно приключение с много забавления!

Пожелавам ти всяка година от семейния живот 365 страхотни дни. Сбъдвайте заедно своите мечти и за нищо друго не му мисли!

Време беше да се ожениш, отива ти. Надявам се да не забравиш приятелите си, защото аз няма да те забравя. Ще се радвам за вас и често ще си мисля за нашето приятелство!

Чувствай се късметлия днес, имаш до себе си едно голямо сърце, което тупти за теб ден и нощ! Щастлива и хубава сватба ти желая!

Пожелания за сватба от родителите на булката

Картичка за сватба с писмо Честита сватба, роза и подарък

Мило дете, нека Господ днес те благослови и много здраве и сили да ти даде. Предстои ти нов живот, за това ти пожелавам любовта, разбирателството и мирът да са твоите вечни спътници!

Днес заставаш пред олтара и се вричаш във вяра. Нека да имаш и много сили и любов, за да сбъднеш всичките си желания, заедно с твоят мъж.

Пожелаваме ти светъл път и много радости в съвместния ви живот. Бъдете винаги щастливи и нека любовта ви дава криле да летите високо над всички!

Честита сватба, мило мое дете. Нека този голям ден бъде началото на най-голямото ти и вълнуващо приключение в живота. Заслужаваш най-хубавата приказка, в която само доброта да има!

Пожелаваме ти дъще щастлив и пълноценен брак с много смях и сюблимни моменти. Нека бъдещите ви деца растат в дом пълен с любов и разбирателство!

Нашата дъщеря се омъжва, за това цялото семейство отпраща своите поздрави за здраве и късмет. Дай Боже винаги да се обичате толкова силно колкото и днес!

Честита женитба на най-красивата булка, нашата дъщеря. Пожелаваме на нея и щастливеца крепко здраве, вечна споделена любов и голямо благоденствие!

Много богатство, изобилие и сполуки пожелаваме на дъщеря си в брака. Нека вкуси най-сладките плодове на щастието, а семейството за нея да бъде истинска опора и непревземаема крепост!

Мила дъще, желаем ти прекрасно семейно пътешествие, в което да има само радости и забавления. Бъдете заедно и не спирайте да се обичате, дори за миг!

Нека това сватбено тържество те изпълни с много вяра, енергия и сили да отвориш най-вълнуващата страница от живота си. Желая ти всеки следващ ден да бъде още по-добър, слънчев и успешен за вас!

Скъпа наша дъщеря, като твои родители сме безкрайно щастливи, че ще се венчаеш. Ще ни липсваш, но знаем, че ще се виждаме и че започваш вече да сбъдваш и най-смелите си мечти. Желаем ти много мир, любов и хармония да има в дома ви и скоро детски смях да изпълва къщата и сърцата ви!

Радваме се, че най-лъчезарната и красива булка е нашата скъпа дъщеря. От все сърце й пожелаваме да опита, да зърне и да почувства най-скъпите и незаменими богатства на планетата. Нека всичко, за което се бори, да го постига с лекота и успехите да й носят удовлетворение!

Дойде и твоят сватбен ден, дъще мое. Това е празник за всички ни, твоите родители, приятели и всички роднини. Нека от сега нататък всеки ден да имаш поводи да празнуваш и винаги да бъдете здраво и сплотено семейство!

От днес вече имаш две семейство – нашето и това, което ще създадете с мъжа си. Пожелавам ви безброй красиви мигове заедно. Всеки ден да бъде едно малко чудо в съвместният ви живот!

Днес в семейството ни се включи още един член. Чувствам те като част от семейството и винаги ще бъдете в сърцата ни. Добре сте дошли при нас по всяко време!

Пожелания за младоженци

Картичка за младоженци
Честита сватба

Честита сватба, скъпи младоженци. В съвместният ви семеен живот ви пожелавам да бъдете винаги преследвани от здравето, късмета, благополучието и всякакви успехи!

С пожелание за весела сватба с много танци и наздравици. Бъдете все така усмихнати, доволни и енергични в света на семейството, което вече сте!

На днешните прекрасни младоженци пожелавам изобилие и много берекет. Нека природата бъде щедра към вас и ви дари с най-скъпите си плодове!

Ако всеки ден се обичате толкова силно, както в деня на вашата сватба ви обещавам да бъдете неимоверно щастливи!

Горчиво за най-прекрасната двойка! Обичайте се и бъдете обичани от всички ваши добри приятели. Нека купона започне от сега!

Младоженци, обичайте се и се подкрепяйте, за да бъдете силни, успели и щастливи. Бъдете заедно и в мислите си и не позволявайте на никого да наруши вашият хармоничен семеен живот!

Моят тост за вашата сватба е благополучие да ви преследва всеки ден. Нека цялата доброта на света да бъде с вас и само хубави моменти да имате!

Толкова много красота на едно място – хубава булка и самоуверен младоженец. Това е част от формулата за щастлив брачен живот. А всичко останало е много любов и разбирателство!

Мили младоженци, бъдете силни, мъдри и смирени в съвместния ви живот. Вие сте единствените хора, които може да направите дните си щастливи и смислени. Започнете да градите бъдещето си още от сега!

Желая ви прекрасна сватба и нека емоциите вземат връх в този ден. Радвайте се и се веселете, за да знаете от тук насетне как да живеете!

Пожелавам ви тази сватба да бъде един голям купон. Но нека и в живота да имате големи поводи за празнуване и с приятели верни да се радвате, пиете и веселите!

Пожелавам ви всеки ден да виждам този блясък в очите ви, както днес. Вярвам, че съдбата ви е отредила високо място, където да се чувствате удобно и щастливи!

Младоженци, днес е вашият най-щастлив и неповторим ден. Поемете с много настроение по новият семеен път и се радвайте на всеки миг в съвместния си живот. Най-доброто за вас предстои, бъдете здрави и много щастливи!

Желая на младата двойка много разбирателство, любов и безброй щастливи мигове заедно. Нека домът им да сияе от любов, усмивки и весели деца. Да не спират да се обичат и винаги да си бъдат подкрепа един друг!

Чувствайте се най-щастливите младоженци на земята. На вашата сватба нека небесата да се отворят и да ви посипят с всичките богатства на природата!

Честито и на двамата за вашият специален ден. Дано всеки друг ден бъде също толкова важен и неповторим!

На скъпите ми младоженци пожелавам светло бъдеще с много сбъднати мечти. Щастието е във ваши ръце, възползвайте се всички предимства, които ще ви предостави съдбата!

Оригинални пожелания за сватба

Красива картичка за сватба с букет цветя
Щастлив брачен живот

Пожелавам ви още много вълнуващи и слънчеви дни като днешния. Нека в живота поводите ви за празнуване да не свършват, а причините да се обичате да се увеличават с всеки изминат ден!

Благословена да бъде младата двойка. Нека Господ ги закриля и ги води към нови щастливи моменти и преживявания!

Днешният знаменателен повод ви дава началото на съвместен живот. Нека пътуването ви бъде изпълнено с повече мир, хармония и разбирателство. Дните ви да бъдат романтични и забавни, а вие по-щастливи от всякога!

Няма по-красиво нещо от това двама души да се врекат във вечна любов. Обичайте се всяка минута и заедно покорете света!

Изключително щастлив съм, че съм свидетел на вашата голям любов. Вашите погледи и сълзи в очите в днешният ден са само началото на един романтичен, вълнуващ и невероятен живот.

Пожелавам ви вашият брачен живот да бъде толкова красив, колкото в приказките. Бъдете истински герои в очите на останалите и най-вече на бъдещите ви деца!

Пожелавам ви успешен брак и безброй красиви моменти да имате. Разбирайте се и си прощавайте, това е вярната формула за щастлив, хармоничен живот!

Нека вашата любов цъфти всеки ден, а добротата бъде най-голямата ви сила. Не забравяйте всеки ден да се прегръщате, целувате и уважавате. Предстои ви нещо интересно, прекрасно и неизживяно.

Дано любовта ви бъде барометър, както в добрите, така и в лошите дни. Заедно може да постигнете всичко, което пожелаете. Бъдете просто семейство!

Пожелавам ви заедно да откриете един нов свят, който да направите още по-красив с присъствието си! Направете нови пътеки към най-високите върхове на щастието и любовта!

Тази сватба потвърждава мнението ми, че сте родени един за друг. Нека тази ваша искрена любов ви прави винаги сплотени, а домът ви да сияе от радост!

Вие сте истински късметлии, че сте се намерили. Днешната сватба ще затвърди вашият съюз, който ви пожелавам да трае вечно!

Поздравявам ви и двамата. Бъдете заедно в добро, в лошо и винаги се усмихвайте, най-вече на проблемите. Заедно може да преборите всичко и всеки ден да бъдете щастливи!

Весела сватба на най-готината двойка. Този ден е поредицата от прекрасни дни, които ще имате. Желая ви хубавите моменти никога да не свършват!

В този специален ден ви пожелавам приказен семеен живот. Бъдете богати не само на пари, а и на здраве, щастие и късмет!

Честита сватба, младо семейство! Нека бракът ви бъде като нощно небе, изпълнено с безброй звезди от любов, радост и усмивки!

На прекрасната двойка пожелавам динамичен, пъстър и уникален брачен живот. Дано в това разнообразие от красоти да намирате винаги себе си и да казвате често обичам те!

Нека Бога да благослови брака ви и да го пази, за да може да цъфти всеки ден!

Поздравявам ви по случай сватбата и първата важна стъпка към едно голямо и весело семейство. Нека бъдещите ви деца да се радват на мира, хармонията и светлината в домът ви!

Красива сватба с много наздравици и танци ви желая. Запазете този хубав спомен, за да се подсещате колко силно трябва да се обичате и всеки следващ ден.

Прекрасни мои младоженци, чувствайте се като приказни герои в тази нощ. Нека взаимният съюз, който сключихте ви направи по-силни и сплотени.

Пожелавам ви така, както днес шампанското прелива и щастието да прелива в живота ви. Добротата, любовта и благоденствието ще царят в общия ви дом!

Забавни пожелания за сватба

Пожелавам ви да бъдете женени като всяка друга работа. Помагате си постоянно, за да е доволен шефа.

Нека започне семейната война. Честита сватба, войници!

От днес започват леките скандали, които прерастват в бурни любовни нощи! Желая ви винаги да се обичате, въпреки несгодите!

Добре че е вашият брак, за да знаем после защо мъжа е посинен. Бъдете щастливи, докато остарявате и по-малко намръщени!

Често си казвайте от тук насетне „обичам те“, нищо, че понякога ще се мразите.

Никога не се бийте в кухнята, там има храна за всички. Желая ви сладки и забавни дни заедно!

Добре че в брака ви сте само двама, че иначе ще предизвикате война. Радвайте се на живота и по-малко воювайте!

Идеалната брачна двойка е сляпа съпруга и глух съпруг. Но ви не сте идеални, само така изглеждате. Честита сватба!

Мислих да ви подаря домакински съдове за готвене. Но после пък ще ме обвинявате мен. Пожелавам ви да не използвате нищо за оръжие във вашия дом!

Не се карайте никога кой е виновен. Обвинявайте винаги съседите, а вие си живейте живота.

Хората говорят, че дългият брачен живот е много опасен. Но вие ще опровергаете това, нали?

Сключването на брак е като двупосочна улица. Пожелавам ви да успеете да избегнете всякакви сблъсъци!

Сега сте влюбени до уши, но после може да ви мине. И когато ви мине, ви пожелавам пак да се влюбвате!

Ще има моменти, когато ще се мразите. Важното е да сте живи и здрави, докато го правите!

Бракът е нещо, което не може да го подновявате. За това внимавайте как се отнасяте един с друг. Просто се радвайте на малките неща и се забавлявайте!

Ако често се случва да не сте съгласни един с друг, значи сте перфектната двойка. Желая ви пълноценни и забавни преживявания заедно!

Вторият ден след сватбата вече не е като първия. И третият също, но това разнообразие ще направи дните ви интересни!

Не тъжи, че ще виждаш по-малко приятелите си. Обещаваме ти да ти идваме на гости, дори и жена ти не винаги да е съгласна.

Разберете се още преди сватбата кой ще готви. Защото най-лесно се чупят чинии от нечия глава.

Не е важно бракът да е идеален, важното е да е забавен. Пожелавам ти много смях и веселие в новото семейство.

Интересни пожелания за сватба

Нека годините ви се изпълнят с голяма радост. Поздравявам ви за всичко, което сте постигнали и заедно ще постигнете от тук нататък.

Надявам се тази сватба да бъде страхотен старт във вашият дълъг път. Не се колебайте да споделяте един друг и най-малките красиви моменти!

Дано Господ благослови вашият нов дом и в него да има само радости и любов.

Пожелавам ви много романтика и незабравими преживявания да имате заедно. Нека вашият избор сега да се окаже най-правилният в целият ви живот!

Сватбата ви дава брак, а новото семейство – възможност да сбъднете и най-смелите си мечти. Желая ви заедно да постигнете всичко, за което се борите!

С нетърпение чакам сватбата и да видя усмихнатите ви лица. Дай Боже и след това да ви виждам така, та дори и по-щастливи!

Формулата за щастлив брак е да се обичате, въпреки всичко, което ще ви се случва. Бъдете силни и постоянни в любовта си, а всичко останало ще се нарежда!

Нека да черпите сили и вдъхновение от любовта помежду си. Правете нещата лесни и не се ядосвайте никога един на друг.

Толкова сте сладки, че стопляте сърцата на всички около вас. Продължавайте да ни радвате, като бъдете просто заедно!

Нека семейният ви живот бъде интересен като филм, който очаквате с нетърпение. Живейте така, че да имате много богата колекция от хубави и неповторими спомени!

Няма брак без проблеми, но именно за това е вашата любов. Обичайте се и ще преминавате заедно през всяка буря и то с усмивка на лице!

В този светъл за вас ден ви пожелавам благополучие, благоденствие и берекет да имате в съвместния ви живот!

Желая ви толкова щастлива сватба, че емоциите от днес да ви стигнат за 100 години напред!

Пожелания за сватба на син

Картичка за сватба на син
Честита сватба

Честита сватба, сине. Бъди мъжа в къщата и неговата най-голяма упора. Нека с усърдието и работата си допринесеш за повече щастие в семейството!

С майка ти сме безкрайно щастливи да те видим женен. Пожелавам ти да имаш безброй сюблимни моменти с красивата ти съпруга, винаги да се разбирате и все така силно да се обичате, както на днешният ден!

Честита сватба, мили сине. Нека твоят брачен живот бъде низ от щастливи моменти и успехи. Бъдете най-здравото и щастливо семейство!

Желая ти сине щастливи деца да правят дома ти светъл и весел. Бог да ви благослови и много здраве да ви дава всеки ден!

Сватбата е най-щастливият ден в живота на човек. Тя поставя началото на един вълнуващ и прекрасен живот. Пожелавам ти да изживееш всички красоти на семейното щастие.

На моят обичан син пожелавам царска сватба с много забавления. Но нека и дните ти след това бъдат весели, слънчеви и неповторими!

Нека любовта на живота ти те радва всеки миг и заедно да преоткриете един нов свят. Бъдете щастливи, въпреки бурите, които ще срещате и правете дните си приказно вълшебни!

Весела сватба и щастлив семеен живот пожелавам на моят син. Нека брачният му живот бъде преизпълнен с радост, смях, любов, приключения и много изненади!

Пожелавам ти сине дълъг брачен живот, щастлива съпруга и весели деца. Дай Боже да имаш всичко хубаво, което пожелаеш и това да те прави безкрайно щастлив!

Щастлива сватба, сине мой. Пожелавам ти безаварийно пътешествие по безкрайните пътища на брачният ви живот. И запомни, че когато си на кръстопът правилната посока е тази, в която любовта надделява!

Нека съдбата ви дари със здрави деца в дом пълен с разбирателство и хармония. Бъдете едно цяло и заедно правете дните си светли, а нощите спокойни!

Честит брак, сине! Когато жена ти плаче, нека да е от радост и когато е щастлива нека винаги да споделя всички тези емоции с теб!

Пожелания за сватба на дъщеря

Картичка за сватба на дъщеря с букет цветя
Честита сватба, дъще

Честита сватба, мила дъще. Нека семейният ти живот бъде такъв, какъвто винаги си искала, но с още повече радости и успехи!

Желая на моята дъщеря да се чувства всеки ден така, както и на сватбата си. Дано всеки ден да бъде като в приказка и тя да се чувства като царица!

Нека богинята на любовта бъде твоя орисница и да те дари с много обич и щастие. Продължавай уверено и с усмивка в новият си брачен живот!

Честита сватба, моя дъще. Пожелавам ти красива къща, в която да тичат още по-красиви деца, а мъжа ти винаги да бъде твоята упора и щастие!

Сватбата ти е едва началото на едно лудо и уникално приключение. Очакват те много смях, нови изненади и сбъдване на още по-големи мечти!

Дъще мое, с баща ти днес ти пожелаваме да отвориш първата страница от приказката наречена Семейство. Това е най-хубавата история, която ще прочетеш и лично изживееш. Обещаваме ти го!

Весела, щастлива и уникална сватба ти пожелавам, дъще. Дано поводите да празнуваш и веселиш никога не свършват и все така да бъдеш нашата малка и красива дъщеря!

Какво по-красиво от това да видиш двама души да се венчаят. Радвам се, че ти се случиха толкова хубави неща и че твоят мъж те прави толкова щастлива. На добър път, мили деца!

Днес сватбената торта е сладка, защото я споделя с мъжа на живота си. Желая ви още много сладки моменти заедно, все така да се обичате и от щастие да сияете!

Чувствай се дъще моя все така специална и желана. Много внимание, уважение и любов да получаваш и семейството ти винаги да бъде на първо място!

Картички за сватба

Картичка за сватба с торта
Честита сватба
Картичка за сватба с пръстени
Честита сватба, младоженци
Картичка за сватба с пожелания
Честита сватба, мило младо семейство.
На добър път и нека живота ви поднася всеки ден приятни изненади и радости.
Картичка за сватба за жена
Честита сватба, мила
Картичка за сватба за мъж и жена
Честита сватба
Красива картичка за сватба
Честита сватба
Scroll Up
Scroll to Top