Да избереш подарък за 60 секунди

15.11.2011, 16:12

   
 
Да избереш подарък за 60 секунди

Обичаме да предвиждаме нещата и да се подготвяме за тях. Може би сте забелязали, може и да не сте, затова ви го казваме отново. А сега и ще ви го докажем.

Коледа е далеч според вашите изчисления, но в търговския свят този светъл празник вече е настъпил. Всички се готвят за предстоящия момент, който е една от златните мини, на които компаниите попадат през годината. Вече наблюдаваме създаването на всевъзможни рекламни кампании, специални продукти и пакети, организирането на грандиозни мероприятия, подготвянето на благотворителни кампании и т.н. И всичко в чест на нея – Коледата.

Сега, аз като един представител на женския свят, ще ви припомня за нещата, които Тя ще очаква от вас по това време на годината. Асоциацията ни с Коледа е не само елха, камина и задушевна семейна обстановка, а по-скоро подаръците под елхата, над камината и чувството при разопаковането им при тази обстановка или която и да било друга - хотелска, планинска, морска, надморска и така до седмото небе. Всъщност и там не бихме отказали да разопаковаме някой и друг подарък.

Да, знам, че схванахте идеята, но едва ли има някой от вас, който да не среща трудности при избора на заветния подарък. Ето, затова когато научих за Коледната стая на my-wardrobe.com, побързах да седна пред компютъра си и да си счупя пръстите от бързопис, за да ви кажа, че има спасение и за вас. Всъщност и за нас, тъй като не само вие се затруднявате при избора на подобно нещо, пък във въпросната стая има секция и за мъже, за която, ако се досещате как, мога съвсем спокойно да разкажа на половинката ви, за да знае към какво да се насочи по Коледа. Но това е друга тема.

Връщам се при вас и мисията ви да Я изненадате по най-добрия начин. Отваряте Коледната стая и пред вас ще се разкрият парти бутик и магазин за подаръци. В първото онлайн търговско пространство ще откриете всякакви предложения за празничната ви визия, но по-скоро не се ровете там засега. Напомням, целта е Тя или по-скоро подаръкът за нея. Затова отивате директно в магазина за подаръци и там се озовавате в едно малко бяло поле с две колонки със заглавия For Her и For Him.

Да избереш подарък за 60 секунди

Нищо необичайно до тук, но това, което привлече вниманието ми като жена, беше разпределението на секциите под надписа For Her. Коледните предложения на my-wardrobe.com са разделени в колекции, които се определят от критериите за конкретен тип жена. Имате "Небрежната", "Минималистката", "Бляскавата амазонка", "Супержената", "Търсачката на минало" и "Градската лисица". Някъде измежду тези шест профила ще е добре да наместите образа на жената до вас, който сте изградили за нея. След това, всичко следва естествения ритъм на кликване с мишката, подбор на няколко предложения, уеднаквяване на цифрата под картинката с броя на хартийките в джоба ви (или с цифрите в банковата ви сметка), трезво и рационално вземане на крайно решение и разрешаване на вселенския проблем с натискане на бутона "Buy".

Спестявам ви момента с ровене за информация за доставката – осъществява се в рамките най-много на 6 работни дни, с помощта на DHL, като цената е 20 паунда.

Какво още?

Ако тя е супержена, не се колебайте да се свържете с мен за повече съвети при избора ви – ще мога да ви ги дам с най-реална преценка на нещата.

А друго?

Можете и да ми благодарите, че ви подсказах как да си отървете кожата по най-лесния начин.

Има ли трето?

Ако случайно попаднете на опцията Gift Card, не му мислете много. Само задайте съответната сума и я поръчайте, но само ще ви предупредя, че този жест може да се тълкува двузначно – колко сте готов да дадете за нея и толкова ли струва любовта ви, че дори сам не можете да ѝ изберете подарък, а я оставяте да го направи сама.

П.С. Забравих да ви пожелая успех. Успех и мислете само за нея, докато избирате подаръка, не се разсейвайте с мацките, които изскачат зад съответните облекла и други женски благинки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 14.12.2012 | 17:59
1 Избирам си Адриана Лима да ми бъде подаръкът за Коледа
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ